Har du ett träd som står i vägen? Börjar trädets krona bli lite för yvig och skuggar resten av tomten? Eller vill du rent allmänt underhålla dina träd och se till att de trivs? Då är vårt team där för dig. Vi jobbar med träd varje dag och kan göra det mesta när det kommer till fällning och underhåll.

Det är viktigt att fälla ett träd utan skador på hus eller annat runt omkring. vi är försiktiga och tar det ofta i etapper. Istället för att bara hugga ner trädet så sågar vi många gånger av det i sektioner, för att sedan forsla bort dem. Naturligtvis lämnar vi ingen ful stubbe kvar, utan den kommer också upp.

Ett regelbundet underhåll av träden gör dem både vackra och sunda. Vi kan klippa och beskära dem i den form du önskar, eller helt enkelt trimma av överflödet så att de ser mer eleganta ut. Trädkronan ska inte heller komma i kontakt med kablar eller huset, här kan det behövas lite extra insats.

Kontakta oss gärna om frågor du har om trädfällning eller underhåll. Vi är öppna för det mesta och kan alltid komma upp med en bra lösning. Träd är vårt yrke och vår passion.